Co - work Logo

Coworking la The Garden vara: Ce să faci și ce să nu faci (#summeredition)

Coworking la The Garden vara: Ce să faci și ce să nu faci (#summeredition)

Diana Cîrloganu

about 2 months ago

cowork article detail
Zilele calde de vară te fac să visezi la plajă chiar și de la birou. Dacă lucrezi într-un spațiu de coworking, avem câteva sfaturi amuzante (sau nu) pentru tine. Hai să vedem ce ar trebui să faci și ce ar trebui să eviți pentru a te bucura de o vară productivă și plină de zâmbete.

Ce să faci:
🍹 Adu-ți propriul pahar de cocktail la The Garden
 Cine spune că trebuie să fie doar apă în acel pahar? Păstrează-ți paharul chic și simte-te ca pe o terasă pe plajă, chiar dacă este doar suc de portocale.
🌞 Profită de lumina naturală pentru selfie-uri alături de colegii preferați
Lumina bună face diferența, iar tu știi asta. Postează pe Instagram și fă-i pe toți să creadă că ești într-un penthouse cu vedere la mare, nu la birou.
👒Poartă pălărie de paie la birou
Cine spune că pălăria de paie e doar pentru plajă? Protejează-te de soare și adu un aerul tropical la birou. Plus, colegii vor avea parte de o zi mai bună.
🌅Planifică-ți ziua pentru a prinde golden hour-ul de după muncă
Vara e plină de evenimente iar spatiu de coworking la fel. Asigură-te că ești la curent cu toate evenimentele si prinde apusul cu coworkerii tai favoriti chiar de pe terasa de la The Garden. 

Ce să nu faci:
🙅‍♀️ Nu te lăuda cu ultima ta vacanță la colegii care n-au fost plecați
 Ai fost în Maldive? Grozav! Dar poate păstrezi poveștile pentru prietenii care nu sunt blocați la birou. 
🍦Nu mânca înghețată la birou fără să împarți
 E vara și toată lumea iubește înghețata. Dacă vii cu un con de înghețată și nu aduci și pentru alții, pregătește-te pentru priviri ucigașe.
🙅‍♀️Nu te uita la videoclipuri cu plaje pe YouTube în timpul programului
E tentant, dar colegii tăi vor observa când te uiți visător la valuri și nu la sheetul din excel.
🙅‍♀️Nu-ți lăsa laptopul în soare
 Știm că vrei să lucrezi afară, și la Cowork The Garden chiar poti face asta dar laptopul tău nu este un fan al bronzului. Găsește un loc umbros și vei fi tovarășul ideal de vară pentru dispozitivele tale electronice.


Coworking-ul la The Garden vara poate fi super distractiv dacă aduci puțin umor în rutina ta zilnică. Așa, vei avea o vară productivă și amuzantă, chiar și la birou. Daca vrei sa încerci chiar pe propria ta piele, nu ezita să achizitonezi un abonament zilnic pe www.coworktimisoara.com 

Latest articles