Co - work Logo

Care sunt companiile care lucrează de la noi

Care sunt companiile care lucrează de la noi

Miruna Cuzman

11 days ago

cowork article detail
După ultimul nostru articol despre motivele pentru care membrii noștri au ales acest spațiu de coworking pentru un echilibru mai bun între viața profesională și cea privată, revenim cu un alt articol despre companiile pe care le găzduim și de ce au ales acest spațiu.

Spațiile noastre găzduiesc peste 10 companii diferite, inclusiv Deloitte., enovatika, Pentalog, servoy și SII. Aceste organizații au ales o serie de configurații, de la birouri private la birouri open space, în funcție de mărimea și nevoile echipei lor.

Pentru articolul de astăzi am vorbit cu bunul nostru prieten Marius de la Deloiite. El este un consultant tehnic cu experiență în programarea avansată a aplicațiilor de afaceri, cu o istorie demonstrată de lucru în industria tehnologiei informației și a serviciilor. Competent în SAP ERP și produse SAP (on premise și on cloud). Puternic profesionist în tehnologia informației, absolvent al Universității „Transilvania” din Brașov. 

De ce ați ales să vă aduceți echipa la Cowork Timișoara?

Marius: Am cautat mai multe locuri unde ne-am putea inchiria niste birouri. Din toate variantele, asta a fost votata de colegi. De ce asta si nu altele? Pentru ca este intr-o zona usor de ajuns, era chiar si proaspat amenajata cand am venit noi, aproape de Mall, corespunde standardelor interne.


Ce vă motivează să veniți fizic la birou?

Marius: Pe mine personal, socializarea conexiunea cu colegii, cu oamenii. Desi sunt si programator si introvertit, personal imi e mai bine printre altii decat singur acasa lucrand, muncind, imi place sa fac parte dintr-o echipa, sa ajut. Altii vin pentru ca a venit o comuncare de la management sa fie prezenti cel putin 2 zile pe saptamana la “birou”, o pauza de la “copii”, linistea de la munca, sau au avut o treaba prin oras si a fost mai simplu sa astepte sau sa ramana la birou decat sa mearga pana acasa. Nu stiu ce pondere ar avea acestea la fiecare coleg, dar sunt subiecte discutate, aceeasi intrebare fiind pusa si intern.


Credeți că firmele care activează online ar beneficia de un spațiu de coworking?

Marius: Depinde. Cele care lucreaza 100% online? Poate ca nu. Eu vad insa avantajul intanirii face 2 face cu colegul de echipa, socializatul si depasit greul de la lucru sau cotidian cu cineva langa. Poate crea o conexiune care nu se poate in online, poate chiar si o relatie mai profunda decat “colegi”. Cei care lucreaza hybrid, ai deja un spatiu, poate nu de coworking, dar un spatiu in care sa isi desfasoara activitatea, iar companiile care aveau deja un spatiu, se gandesc la un spatiu de coworking doar in cazuri limitate (noi de exmeplu). Cei care lucrează hibrid, au deja un spațiu, poate nu un spațiu de coworking, dar un spațiu în care să lucreze, iar companiile care au deja un spațiu, se gândesc la un spațiu de coworking doar în cazuri limitate (noi de exemplu).

Suntem recunoscători pentru membrii noștri atât la The Office, cât și la The Garden. Dacă vrei să afli când apare următorul articol urmărește-ne pe LinkedIn.

Latest articles