Co - work Logo

NO.MAD Talks Timișoara Dela idee la business.

Cowork Timisoara

02.09.2023 19:00 GMT+03:00-02.09.2023 23:00 GMT+03:00

Cowork Timisoara - The Garden, Strada Virgil Madgearu, Timișoara, Romania

Eveniment educativ pentru antreprenori cu secțiune de Q&A și networking.

NO.MAD Talks Timișoara Dela idee la business.
“Dacă faci ce îți place, nu vei simți niciodată că lucrezi”.

 Cu această vorbă în minte, desfășurăm și evenimentul din 2 Septembrie, la Timișoara. Credem că fiecare are puterea de a-și urma visurile și a avea o viață profesională bazată pe pasiuni și aspirații.
Succesul vieții profesionale este diferit pentru fiecare dintre noi. De aceea, fie că-ți dorești să-ți deschizi o afacere sau poate vrei să călătorești prin lume ca freelancer, evenimentul e pentru tine.
SAU
Poate îți dorești o reconversie profesională și pur și simplu cauți inspirație și motivație pentru ideile tale.
Evenimentul își propune să vină ca sprijin și ghidaj, deoarece să începi de la 0 poate deveni copleșitor și alambicat, iar de multe ori ideile creative nu ajung să vadă lumina zilei. Mai mult, e o oportunitate pentru tine să te conectezi și să-ți iei doza de inspirație.
Structura evenimentului are la bază două povești autentice:
Iulia Artean - absolventă a Facultății de Litere din Timișoara, urmează o carieră de corporatistă, dar întâlnește domeniul Marketingului când începe să promoveze afacerea de familie “Aspirinele de pădure”. Anul pandemiei vine cu multe suișuri și coborâșuri oferindu-i timpul necesar de introspecție, ca mai apoi să decidă calea libertății profesionale, devenind freelancer în Marketing în 2022.
Pasionată de dezvoltare personală și atingerea potențialului maxim prin depășirea credințelor limitative, crede în puterea lui împreună și în comunitățile care reprezintă printre cele mai importante cărămizi din viața unui freelancer.
Fiind și ambasador NO.MAD Talks pentru Timișoara, vine să ne povestească despre pașii pe care i-a urmat ea de la ideea de freelancer la business-ul pe care îl are acum.
Oana Monoran s-a născut în Timişoara şi s-a mutat în Bucureşti după ce a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universității de Vest. A lucrat în presa scrisă şi online, a cunoscut oameni extraordinari, unii i-au devenit prieteni foarte buni, iar unul dintre ei, familie.
Împreună cu Liviu Chelcea l-a avut pe Ulise, chow chow-ul pe care timp de aproape 14 ani l-au pupat, plimbat, hrănit, spălat, smotocit neîntrerupt. Tot aşa fac acum şi cu fiica lor, Carolina. În 2019, Oana a deschis Monoton într-un spațiu situat pe o stradă pietonală din centrul Timişoarei, pentru a expune exclusiv produse ale designerilor şi artiştilor din România. Un magazin dedicat anului 2023, în care Timişoara este Capitală Culturală Europeană. Nu e atât de simplu pe cât pare.
Dintre toate lucrurile care o binedispun în zilele deseori destul de complicate din viața de proprietar de business, alege să amintească chocker-ul ei Gruni cu pandantiv în formă de pasăre, cafeaua de specialitate, scroll-ul prin neprețuita ei colecție de screenshots de pe Instagram şi emoji-ul cu cireşe de pe aplicațiile de chat.

 Programul evenimentului:
19:00 - 19:15 - bun venit participanților
19:15 - 19:35 - scurta prezentare susținută de Iulia despre cum a pornit de la 0 si a trecut de la ideea de freelancer la realitatea business-ului de azi
19:35 - 19:55 - scurta prezentare susținută de Oana despre cum a înființat Monoton si care au fost pentru ea primii pasi in business
20:00 - 20:20 Q&A
Dupa ora 20:30 - networking liber intre participanti
Pe lângă inspirație și #goodvibes, la eveniment vei beneficia și de:

 Stickere colorate de la Ruvix

 Alte surprize, cu care revenim curând!
Cine este NO.MAD Talks?
Comunitatea NO.MAD Talks este o comunitate de oameni ca tine, freelanceri și antreprenori care cred în colaborare și în puterea lui împreună. Comunitatea a fost fondată în București, în 2018, de Iunieta Sandu, și numără astăzi 10.000 de membri, care sunt activi în grupul nostru de Facebook Freelanceri NO.MAD Talks și pe site-ul www.nomadtalks.ro
Începând cu iulie 2023, comunitatea NO.MAD a început să-și extindă evenimentele la nivel național.
Mulțumim partenerilor noștri pentru susținere! 


Partener locație: Cowork Timișoara The Garden
Partener logistic: Ruvix

Participarea este gratuită, dar se face pe baza de înscriere.

ATENTIE

 Locurile sunt limitate!

Cowork Timisoara - The Garden, Strada Virgil Madgearu, Timișoara, Romania

02.09.2023 19:00 GMT+03:00-02.09.2023 23:00 GMT+03:00

Latest events