Co - work Logo

Autosabotorii: co-echipieri sau dușmani?

Cowork Timisoara

17.04.2024 19:00 GMT+03:00-17.04.2024 22:00 GMT+03:00

Cowork Timisoara - The Garden, Strada Virgil Madgearu, Timișoara, Romania

Am invitat-o pe Cristina Negură, psihoterapeut, care ne va ajuta să înțelegem mai bine autosabotorii și cum putem să îi gestionăm.

Autosabotorii: co-echipieri sau dușmani?
Drumul către succes este adesea pavat cu provocări, dar cele mai strălucite realizări provin din depășirea obstacolelor. Unul dintre obstacole este autosabotarea. Imaginează-ți autosabotarea nu ca pe un inamic, ci ca pe un antrenor sever care te împinge să îți depășești limitele. Această forță interioară, atunci când este înțeleasă și canalizată corect, devine un catalizator puternic pentru creștere și inovație.
Recunoașterea și depășirea autosabotajului necesită curaj și introspecție. Trebuie să ne confruntăm cu monștrii interiori, să îi recunoaștem și să învățăm cum să navigăm în apele tulburi ale minții noastre. Am invitat-o pe Cristina Negură, psihoterapeut, care ne va ajuta să înțelegem mai bine autosabotorii și cum putem să îi gestionăm. Toate astea pornind de la exemple concrete.
Evenimentul va fi o discuție deschisă, coordonată de Iulia Artean, ambasador NO.MAD Talks.
Evenimentul este ocazia pentru tine să:

 reflectezi asupra propriilor sabotori

 pui întrebări care să te ajute să înțelegi mai bine de unde vine lipsa motivației, stagnarea și suprasolicitarea

 te cunoști mai bine

 devii mai conștient(ă) de gândurile și patternurile tale comportamentale
Când?

 17 aprilie, ora 19:00
Unde?

Cowork Timișoara, The Garden (strada Madgearu, nr. 5)
Cristina Bianca Negură, psihoterapeut sistemic, oferă servicii de psihoterapie individuală, de familie si de cuplu, facilitator Cercul Sigurantei, voluntar pentru atelierele de psihoeducatie Superhumans. Expertiză în: TBRI, Emotion Focus Therapy, formare complementara pe lucrul cu trauma si disociere. Pornește pe cont propriu, făcând tranziția de la un job corporate la deschiderea unui cabinet de psihoterapie în Timișoara.
Iulia Artean, ambasador NO.MAD Talks și freelancer care oferă servicii de Marketing. S-au împlinit 2 ani de când și-a dat demisia dintr-o corporație și a început cariera pe cont propriu. Pasionată de atingerea potențialului uman și felul în care oamenii pot accesa o variantă personală mai bună, prin schimbarea gândirii și a patternurilor comportamentale.
Evenimentul este gratuit, dar înscrierile se fac prin formularul de aici: https://forms.gle/xKLTujSHPwj94mxs6

 Numărul de locuri este limitat.
---
Mulțumim partenerilor noștri pentru susținere!
Partener locație: Cowork Timisoara
Partener de networking: Domeniile Davidescu & Il Classico Timișoara
Partener logistic: Ruvix
Partener foto: Mirage Studio
Comunitatea NO.MAD Talks a fost fondată în București, în 2018, de Iunieta Sandu, și numără astăzi 10.000 de membri, care sunt activi în grupul nostru de Facebook Freelanceri NO.MAD Talks și pe site-ul www.nomadtalks.ro.

Cowork Timisoara - The Garden, Strada Virgil Madgearu, Timișoara, Romania

17.04.2024 19:00 GMT+03:00-17.04.2024 22:00 GMT+03:00

Latest events