Co - work Logo

Puterea predictibilității: Cum pot spațiile de coworking să îmbunătățească echilibrul dintre viața profesională și cea privată pentru profesioniștii ocupați

Puterea predictibilității: Cum pot spațiile de coworking să îmbunătățească echilibrul dintre viața profesională și cea privată pentru profesioniștii ocupați

Miruna Cuzman

27 days ago

cowork article detail

Cum devine cineva mai bun în ceea ce face? Repetiție? Motivație? Talent natural?


În această lume rapidă, găsirea timpului pentru a deveni mai bun la ceva poate părea imposibilă.

Credem că un mediu care stimulează creativitatea poate eleva chiar și cele mai hotărâte persoane. Previzibilitatea unui spațiu de coworking și angajamentul zilnic de a vă schimba obiceiurile sunt cheia.
Mai multe studii arată cum creierul nostru conectează acțiunile mici pentru a crea obiceiuri. British Journal of General Practice subliniază:

„Decenii de cercetări psihologice arată în mod constant că simpla repetare a unei acțiuni simple într-un context consecvent conduce, prin învățare asociativă, la activarea acțiunii în cazul expunerii ulterioare la acei indicii contextuali (adică în mod obișnuit).”

Trezitul la aceeași oră, mâncatul regulat și exercițiile fizice înainte de muncă necesită timp pentru a te obișnui. Nu puteți deveni bun la ceva peste noapte; este nevoie de timp pentru a crea aceste obiceiuri.
Lucrul în aceeași cameră în care mâncați sau dormiți poate estompa granițele dintre activitățile voastre. Potrivit psihoterapeutului și terapeutului în medicina comportamentală a somnului Annie Miller, există un motiv pentru care nu ar trebui să lucrăm din patul nostru.

„Atunci când folosim patul pentru alte activități, cum ar fi lucrul, cititul sau privitul la televizor, creăm o asociere cu starea de veghe. Dorim ca patul să fie un indiciu pentru somn, iar lucrul în pat slăbește această asociere”, spune Miller.
În termeni simpli, paturile noastre ar trebui să fie doar pentru două lucruri: somn și intimitate.

Încurajăm toți lucrătorii la distanță să încerce spațiile de coworking. Știind că este greu să ieși din zona ta de confort, oferim un abonament zilnic pentru cei care doresc să testeze apele fără a-și lua un angajament.
Nu uitați, nu va exista niciodată un „moment perfect” pentru a încerca ceva nou. Faceți saltul și s-ar putea să descoperiți o oportunitate care va schimba totul. Go YOLO și rezervați un daily pass!


Latest articles