Co - work Logo

MOTIVUL PENTRU CARE TOATA LUMEA VREA SĂ LUCREZE DINTR-UN SPAȚIU DE COWORKING

MOTIVUL PENTRU CARE TOATA LUMEA VREA SĂ LUCREZE DINTR-UN SPAȚIU DE COWORKING

Diana Cîrloganu

10 days ago

cowork article detail
Toată lumea știe că lucrul de acasă full-time este atât de 2020 și mersul la biroul corporatist, lucrul de la 9 la 5, a devenit puțin demodat. Gândind puțin altfel, locurile de muncă trebuie să se schimbe odată cu viitorul muncii. Un stil de lucru flexibil, susținut de spațiile de coworking, reprezintă acum viitorul muncii. Hibridul este noua normalitate, iar odată cu creșterea tuturor acestor schimbări, creșterea spațiilor de coworking joacă un rol semnificativ în această tranziție. A avea acces la un spațiu de coworking înseamnă să beneficiezi de comoditatea lucrului de acasă sau de a merge la o întâlnire în persoană.

Lucrează de la unul dintre spațiile noastre de coworking și bucură-te de următoarele beneficii:

Locație

Cele două spații de coworking ale noastre sunt ușor accesibile și centrale: The Garden este situat pe Virgil Madgearu 5, la doar 5 minute de Piața Victoriei, iar The Office este amplasat în Iulius Town, în inima orașului. Acest lucru vă va ajuta să ajungeți mult mai ușor la punctele cheie de interes și să economisiți timp pe drum sau în trafic.

Networking 

Pentru ce sunt spațiile de coworking, dacă nu pentru socializare? Atunci când aveți oameni cu gândire similară în jurul vostru, provocările par simple. La Cowork Timișoara, am creat un mediu în care proprietarii de afaceri, freelanceri și startup-uri pot lucra cu adevărat împreună pentru a-și atinge obiectivele și a-și dezvolta afacerile. Când lucrați înconjurat de astfel de persoane, inspirația și conexiunile vin ca rezultat al unui mediu extrem de energic.

Posibilități de îmbunătățire a productivității 

Spațiile de coworking sunt concepute pentru a îmbunătăți productivitatea și acest lucru se datorează faptului că oferă o mare varietate de stiluri de birou, în locul unui mediu de birou tradițional. În plus, ele oferă și mai multă structură în comparație cu lucrul de acasă. Spațiile noastre de coworking, The Garden și The Office, vă vor ajuta să vă faceți treaba atunci când doriți să o faceți.

Economisire de timp 

Știm că timpul este un factor foarte important pentru oricine în domeniul muncii, iar de aceea vă sugerăm spațiile de coworking. Nu trebuie să vă deranjați atunci când internetul pică și trebuie să contactați furnizorul sau când imprimanta rămâne fără hârtie sau în alte situații imprevizibile. Toate aceste lucruri mici și nesemnificative vă fac să pierdeți, în medie, cel puțin două zile pe lună, fără a lua în considerare energia și banii investiți. Într-un spațiu de coworking, lăsați toate aceste activități în mâinile persoanelor care administrează spațiul și vă puteți concentra pe creșterea afacerii voastre.

Acces la evenimente sau conferințe comunitare 

Vrem să creștem într-o comunitate în plină dezvoltare și pentru aceasta, la Cowork Timișoara, ne dedicăm mult atenției membrilor noștri prin diverse evenimente comunitare, întâlniri sau conferințe pe care le găzduim și organizăm. Creăm un mediu în care oamenii se pot întâlni la multiple evenimente pe parcursul anului, ceea ce poate fi minunat pentru networking, găsirea de noi oportunități sau chiar doar pentru a face noi prieteni.

Dar mai întâi... fericirea

Atunci când lucrezi dintr-un spațiu de coworking, te înconjuri cu profesioniști motivați și entuziaști precum antreprenori, proprietari de afaceri și echipe care te pot ajuta să depășești îndoielile de sine. 

Ai șansa să socializezi, să te bucuri de toate conforturile și să lucrezi așa cum trăiești. Acest lucru crește moralul și pasiunea, ceea ce duce la o zi de muncă mai plină de bucurie! Lucrul de acasă îți oferă mai multă intimitate și flexibilitate, dar, de asemenea, te poți distra mai ușor de ceea ce vrei să faci și poți deveni mai izolat, ceea ce te-ar putea afecta emoțional mai târziu. Spațiile de coworking te scot din casă și îți deschid viața către oameni și conversații noi. 

Acest lucru îți crește nivelul de productivitate deoarece te simți ca și cum ai fi la serviciu, iar faptul că ești înconjurat de alți antreprenori și lucrători la distanță te poate motiva. 

Oricum, alegerea este întotdeauna o problemă bună de avut. Tot ce contează este să înțelegi că nevoile tale se pot schimba odată cu timpul. 


Latest articles